Dagbesteding Pitt!

Praktische informatie

Ons aanbod is te verkrijgen via WMO / WLZ indicatie. Wij hebben een contract met de gemeente Breda. Indien je/een potentiële deelnemer niet in deze gemeente woont, maar wel graag van onze begeleiding gebruik wil maken, dan kan dat via PGB.

Indicaties en PGB zijn aan te vragen bij de gemeente waar jij/een potentiële deelnemer woont.

Professionaliteit

Naast dat wij het belangrijk vinden dat onze deelnemers zich bij ons veilig voelen en het gezellig hebben, zijn wij ervan overtuigd dat dit het beste te garanderen is door te werken met professionals. Onze medewerkers zijn MBO+ en HBO opgeleid. Zij zijn opgeleid op sociaal maatschappelijk vlak.

Kennisdeling

Er is bij ons jaarlijks ruimte voor enkele stagiaires van zowel MBO als HBO opleidingen. Wij vinden het namelijk belangrijk om onze kennis en expertise over te dragen omdat er nog onvoldoende aanbod en kennis op dit vlak beschikbaar is. Hierdoor zorgen we ervoor dat er ook in de toekomst goed geschoolde mensen beschikbaar zijn om onze deelnemers te begeleiden.

Wachtlijst

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat deelnemers niet lang op een plaatsing hoeven te wachten en proberen onze wachtlijst zo kort mogelijk te houden. Op dit moment is er bij Pitt! geen wachtlijst. Deelnemers kunnen direct terecht voor een koffiegesprekje.